הסדרות שלנו

סדרת כרם בן זמרה

סדרה של יינות זנים בעלי איכות גבוהה וארומה משובחת המציעים שילוב ייחודי של טעמים. ענביהם שגדלו בכרמי המשפחה מכרם בן זמרה ונבצרו בשעות הבוקר המוקדמות והקרירות הפכו ליינות המתארים בצורה הטובה ביותר את הזנים באזור גידולם ,כרם בן זמרה. היינות נעימים לשתייה ומעניקים חווית יין מענגת במיוחד לסדרה 6 יינות: סובניון בלאן , גרנאש בלאן, קולומברד, רוזה מרסלן, קברנה סובניון, שיראז

ליינות מהסדרה
Winemaker edition

סדרת מהדורת היינן מציעה יינות בעלי איכות גבוהה וארומה משובחת המציעים שילוב ייחודי של טעמים. הענבים שגדלו בכרמי המשפחה מכרם בן זמרה נבצרו בשעות הבוקר המוקדמות והקרירות, היינות התיישנו בחביות עץ אלון צרפתיות מובחרות בגודל של 500 ליטר לתקופה שבין 14 ל 20 חודשים. סדרה זו הינה "מגרש המשחקים" של היינן בה הוא בוחר להבליט חומרי גלם איכותיים במיוחד ועל כן שמה. לסדרה 5 יינות: שרדונה, פטיט סירה, מרסלן, מלבק, ממסך אדום

ליינות מהסדרה
פלוט 98

.סדרת יינות מחוזקים. לסדרה זו מגיעים ענבים בשיטת גידול ייחודית מבציר ידני מאוחר באדום – בהגעת הענבים ליקב האשכולות נבררו בקפידה ולאחר מכן הופרדו הגרגירים מהשידרות משם תסיסה חלקית עד לרמת סוכר רצויה, הוספת כוהל ענבים על מנת לעצור המשך תסיסה והשריה על הקליפות באמצעות שמרים ייחודיים כל זאת בתסיסה חמה ומהירה מביאים למיצוי מלא של הפרי תוך שילוב של אלכוהול גבוהה המשתלב עם הפרי בסמוק. בהגעת הענבים ליקב האשכולות נבררו בקפידה ומשם סחיטת הענבים ,על מנת לשמור על הצבע הייחודי של יין זה, משם תסיסה חלקית עד לרמת סוכר רצויה הוספת כוהל ענבים על מנת לעצור המשך תסיסה . תסיסה חמה ומהירה באמצעות שמרים ייחודיים .הביאו למיצוי נכון של הפרי תוך שילוב של אלכוהול גבוהה המשתלב עם הפרי היין מתיישן בחביות עץ אלון לתקופה של 30-36 חודשים מחוץ ליקב כאשר טמפרטורת .היין בחבית יכולה להגיע ל 45 מעלות בקיץ וקרוב מאוד לאפס מעלות בחורף

ליינות מהסדרה
המיוחדים שלנו
פלטו

יין הדגל של היקב: היין מיוצר אך ורק בשנים בהן הבציר איכותי במיוחד ועומד בסטנדרטים הגבוהים ביותר, הענבים המיועדים ליין זה עוברים תהליך מוקפד ביותר של מיון וייצור לאחר הבציר, האשכולות עוברים מיון ידני להבטיח שרק הענבים באיכות הגבוהה ביותר נבחרים לסדרה. לאחר הסחיטה ועם הפרדת הגרגר והשידרה עוברים להשרייה קרה בת 72 שעות ורק אז מועבר היין לחביות עץ אלון צרפתיות לתקופת יישון של 24 חודשים יינות אלו עוברים תהליך יישון נוסף בבקבוקים במשך תקופה של 8-12 חודשים. יין הפלאטו זכה בפרסים יוקרתיים ובהכרה בינלאומית. טעמי פלאטו מתוחכמים ומגוונים .זהו יין עוצמתי במיוחד, המשלב בתוכו איזון מושלם בין שלל טעמים וניחוחות

ליינות מהסדרה
נובמבר

חודש נובמבר הוא החודש המרגש ביותר בשנה, החודש בו אנו מחליטים מה יהיה הממסך הסופי לכל יין ויין. זהו תהליך שמתקיים לאורך כל התקופה, אנו טועמים כל חבית בנפרד ומחליטים עם אילו חביות לשלב כל יין. בחודש נובמבר אנחנו מחליטים מה יהיה השילוב הסופי. היין נובמבר מורכב מהחביות המצטיינות שקיבלו את הציון הגבוה ביותר באותה שנת בציר ועל כן הרכבו משתנה מבציר לבציר. נובמבר 2019 הינו ממסך של קברנה סובניון, פטיט סירה ומרסלן. היין התיישן למשך 24 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי של 500 ליטר בעלות צפיפות עץ גבוהה במיוחד.

ליינות מהסדרה