סינר לבשתם??? כובע חבשתם??? יצאנו לדרך…
בסדנה נלמד על השפעת סוגי הקמחים וסוגי הבצקים השונים והשפעתם על האפייה. המשתתפים ילושו, יעצבו צורות, יתפיחו ויאפו מאפים מלוחים, ממולאים ומתוקים עם קמחים מיוחדים המיובאים מאיטליה.
בסיום הסדנה…
המשתתפים ייהנו ממאפי טאבון טריים שהכינו, לשו עיצבו ואפו בעצמם בליוויי טעימות של מגוון יינות בוטיק, קנקני מים קרים
גבינות עיזים וטפנדים ויקנחו עם גלידת יוגורט בליווי יין קינוח איכותי בסגנון פורט
*מינימום לתשלום 2800 ₪.