הסדנה כוללת לימוד הפלא של מעבר מחלב עיזים לגבינת עיזים.
הסבר על עולם הגבינות, סוגי הגבינות, תהליך הייצור על שלביו , עקרונות יסוד לטיפול בגבינות, מה הם חיידקים טובים ומהם חיידקים רעים ויתרונותיו של חלב העזים.
בחלק המעשי: כל משתתף יקבל גזיה אישית וחלב עיזים, יכין בעצמו גבינת עזים ויתבל אותה על פי טעמו האישי.
לאחר סדנת הגבינות נזמין אתכם לטעימות ממגוון יינות הבוטיק שלנו וגבינות עזים מעשה ידי המחלבה על מנת לבחון את הפוטנציאל של כלאחד ואחת מכם בהכנת הגבינה שלו…
ונקנח… בגלידת יוגורט המיוצרת במקום.
*מינימום לתשלום 2800 ₪.
סדנת גבינות לילד/ה מתחת לגיל 18 – 45 ₪.